Oodi bloggaamiselle!

Blogit, nuo mahtavat kaiken mahdollisen moninaisen tekstisisällön helmet. Kiitos meille, kun tehdään vaihtoehtoviihdettä ja asiaakin kaiken nopean videoeditaation keskelle kiireiseen maailmaan! Blogit ovat parhaimmillaan taidetta, josta löytyy tekijänsä sielua, luonnetta, osaamista ja joskus verta, hikeä ja kyyneleitäkin!

Joku kehtasi väittää somessa, että blogit olisivat menneen talven lumia, eikä kukaan niitä enää lukisi… HÖPÖNLÖPÖN! Yhä on meitä ja heitä, jotka mieluummin kahlaavat netin syövereistä mielenkiintoisia kirjoituksia sen sijaan, että tuijottelisivat höttöä josta ei jää mieleen kuin prosentti, jos sitäkään.

Kuulun itse heihin, jotka mielummin etsii ja löytää todellista ajattelua herättelevää sisältöä ja tällöin blogit ja stillikuvat ovat niitä itseäni puhuttelevia netin aarteita. Henkilökohtaisesti en alkuunkaan viitsi katsella videoita, joissa esim. joku taidokas maalari tekee taidetta, varsinkaan jos julkaisuun ei ole edes sisällytetty kuvaa josta valmiin teoksen ihailuun ei ole määritelty aikaa. Niinkin paljon kuin olen kiinnostunut monenlaisesta taiteesta, haluan saada rauhaa kaiken prosessoimiseen. En kertakaikkiaan ehdi saada mitään irti nopeutetuista videoista. Toki ymmärrän jos haluaa opetella jonkin asian ja videota katsomalla saa kädestäpitäen opastusta, mutta sellaisellekin on omat kanavansa. Tuo väittäjä oli ilmeisesti hukannut kaiken oman lukemisen taitonsa joten katsoi oikeudekseen yleistää omaa mielipidettään sanomalla ettei kukaan enää.. tuollaisesta nousee yrjöt kurkkuun!

Kun nettiin julkaisee jotain sen voi esittää omana mielipiteenään ja julkaisijalla on aina oltava vastuu siitä miten yleiseen kuvaan väitteensä asettaa. Tuollainen ”ei niitä enää kukaan…” -tyyliset ilmaukset ovat täysin turhia. Aivan varmasti on olemassa vähintään se yksi, joka käyttää aikaansa sellaiseen jota on yhä saatavilla. Ja se yksi on JOKU. Tällöin tuo -ei kukaan- väite ei pidä lainkaan paikkaansa. En ota millään muotoa totena minkään sortin tilastotieteilijöiden väitteitä, ellei heillä ole selkeä näyttöä viitteineen siitä mihin otaksumansa perustavat.

Blogit ovat yhä voimissaan ja upeita! Tiedän varmaksi, että minunkin blogillani on ainakin yksi äärimmäisen arvostettu ja lojaali lukija jonka tiedän odottavan juuri minulta uutta artikkelia julkaistavaksi. Mitä kauemmin olen blogia kirjoittanut, sen haastavammaksi sisältövaatimustaso kasvaa itselläni. Haluan luoda ja tuottaa sisältöä, joka kasvattaa lukijassa mielenkiintoa ja nälkää tutkia omia mietteitään. En tahdo sepittää höpönpöppöjä viitaten yleisiin mielipiteisiin ja näin ollen kenties miellyttää valtaosaa väestöstä.

Omaan kärkkäitä mielipiteitä ja kyseenalaistan todella paljon, siksi mieltäni ei saa puolelleen ihan noin vain. Vaadin laatua. Blogeissakin tottakai löytyy hyvin paljon sellaisia jotka eivät ole minua varten, mutta aina silloin tällöin yhä tänäkin päivänä tulee vastaan sellaisia eeppisiä sanataitureita, joilla on hallussaan niin hauska ja mieltä avartava tyyli kirjoittaa että herättävät jopa hienoisen ylpeyden ja kateuden tunteen. Inspiraatiota imen itseeni kuin sieni sellaisista jotka todella osaavat kirjoittaa. Kiitos teille jokaiselle!

Blogit elää ja voi hyvin! Kenties tulee vielä päivä, jolloin valtaosa väestöstä huomaa kuinka väsyneet aivot heillä onkaan kaiken pikakontentin tuijotteluista ja kirjoitustaide nousee vielä uuteen nousuun! Kyllä mie mieluummin iskälle kirjoitan, kuin tekisin jotain mössönsössöä kahdeksalle tuhannelle tuntemattomalle jotka tykkää tekeleestäni ja unohtavat nähneensäkään sen siliän tien. Voin puhua vain omasta puolestani, täten toteankin, että laatu korvaa määrän, niin seuraajissa, kuin sisällössäkin.

Jöösin tärkeä olet sinä siellä ;) Pus. Sus<3

Jätä kommentti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus