Niin paljon kuuluu bloggaamiseen. #blogiperjantai21

Se tuli aivan puun takaan. Olinhan kirjoittanut vasta vähän aikaa, ilokseni. Yllättäen kommenteissani olikin viesti joltakulta joka oli löytänyt kirjoitukseni.

Kuoriutuuko minusta aallonharjalla kelluva someaktiivi?

En ollut ehtinyt luoda blogilleni juurikaan tavoitteita. Mielessäni siinsi vain halu kirjoittaa. Keskustelujen herättelijänäkin haluan toimia, kirjoittaessani kiinnostun mitähän toiset tämän planeetan kanssaeläjät mahtaisivat olla mieltä aiheista joista kirjoitan.

Vastasin kommentissa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Minut pyydettiin mukaan pikkuiseen ryhmään joka koostui erilaisista bloggareista. Tuntui hienolta saada blogini kautta uusia ihmisiä elämääni, joiden kanssa voin jakaa ajatuksia mistä tahansa, saada neuvoja ja oppia uutta, väitellä mielipide-eroista ja väritellä arkea huumorilla.

Ryhmään osallistuessani huomasin pian saavani aivan uudenlaisia näkökulmia. Tuntemattomien ihmisten välillä tuntuu vallitsevan tietynlainen rehellisyysaste, erilainen, kuin tuttujen. Asiat puhutaan ilman tunnesiteitä, hieman kliinisemmin ja tasapainoisemmin, kuitenkin suoraan.

Hienoja muistoja blogi on tuonut mukanaan jo yllättävän monta, vaikka yhteistä matkaa juhlistettiin toukokuun ensimmäisenä tulleen vasta vuosi!

Henkilökuntamme ryhmässä on kokenut muutoksia, ajattelujemme aivo, joka oli houkuteltavissa paikalle taikasanalla ”tissit” oli ensimmäinen joka minun mukana ollessa poistui. Tilalle tuli kuitenkin pian uusia ihmisiä, jonka myötä päädyimme perustamaan oman yhtyeenkin huomatessamme ettei luovuutemme rajoitu pelkästään kirjoittamiseen. Vitsistä ja väärin luetusta lauseestahan sekin lähti, mutta se elämän varrella on hienoa, kun ihan pienistäkin hetkistä voi avautua yllättäviä mahdollisuuksia.

Näkemyksien vuoristorataa. Toisinaan uppiniskaisuuksissani kirjoittaessa hämärtyy itseltänikin oma mielipiteeni, myöhemmin artikkeliin palatessa huomaan etten ajattelekaan niin, kuten tuohtuneena kirjoitin. Blogi opettaa, se saa kyseenalaistamaan omia arvoja ja menettelytapoja.

Siispä, bloggaaminen aiheuttaa niin paljon mielihyvää ja kehittymistä, että taidan pian olla valmis evolvaamaan itseni nextille levelille. Yllättävän paljon se antaa, mitään ei pois vie. Tavoitteet ja aikataulutuskin ovat matkan varrella luoneet itse itsensä ja minun osuuteni on ollut luonnollisen helppo, tarvitsee vain ajatella ja kirjoittaa :D .

Sitä kokemusta en unohda, huomion tuomaa iloa, ajatuksella; olen onnistunut. Sus<3

One thought on “Niin paljon kuuluu bloggaamiseen. #blogiperjantai21

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: