Ruttuni uusi näkökulma

Tiedättekös mitä äsken juuri hoksasin? Otsassani ammottava ”huolikuiluni” ei olekaan syntynyt huolista, vaan nautinnoista! Jännittävää!

Huomasin olevani otsa tiukimmin rutussa vain silloin, kun touhuan jotain oikein kovasti kiinnostavaa asiaa, johon ammennan kaiken keskittymiseni!

Joudun vaihtamaan huolikuilun nimen nyt. Desire ravine ei oikein sovi mun suuhun.

Auringon lämmössä paistatellessani ruttuni on myös tiukilla, sillä en ole lahjakas aurinkolasien ja muiden lippasuojienkaan käytössä. Ihmekös tuo, että itse aiheutettu otsatatuointini on tullut jäädäkseen. Ihoni kimmoisuus on päättänyt, ettei enää jaksa palautua pitkäkestoisen rypistelemiseni jäljiltä, joten me tullaan ihan hyvin toimeen nyt, ruttuni ja minä. Nyt kun se ei enää muistutakaan minua kaikista niistä hetkistä, jolloin elämä olisi voinut olla vähän helpompaakin.

Itseasiassa, kun menen peilin eteen ilmehtimään huolestuneen ilmeeni, huomaan, että kuilu sijoittuu silloin aivan eri kohtaan otsassani, kuin aiemmin luulin, joten olen siis huolehtinut elämässä vähemmin, kuin nauttinut. Huolien kohdalle kiilaava kuilu nimittäin yhä jaksaa palautua, muttei tuo kaiken lämmöstä nautiskelun ja kiihkeän keskittymisen innostama naamani suiru.

Tulen säästämään aimoannoksen valuuttaa tämän tiedon turvin, sillä nyt mun ei tarvitse enää ostella kalliita seerumieliksiirejä ruttuni suorimiseksi, kukapa ei nimittäin hyviä asioita haluaisi muistaa peiliin katsoessaan. Voin vain hymyillä itselleni ja olla iloinen kaikista niistä hetkistä, jotka väsyttivät kimmoisat soluni juuri tuosta kohdasta.

Mitähän selluliitille keksisi tekosyyksi… Sus<3

One thought on “Ruttuni uusi näkökulma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: