Can you believe it?!?

Hyvällä kirjoittajalla on monet kasvot. Tarkoitan, että on tärkeää osata tarkkailla aiheita useammasta näkövinkkelistä. Paasaamatta toisille vain yhtä ainoaa totuutta. Antaa maailmalle mahdollisuus, kerta toisensa jälkeen. Saada ihmiset ajattelemaan…

Tää on mun upean blogini viideskymmenes julkaistu artikkeli.

Tuntuu mahtavalta! En olis uskonut toukokuussa 2020 kun tautien jyllätessä maailmaa matalaksi, itseäni viihdyttääkseni ja ajatukseni purkaakseni tämän kirjoittamisen aloitin, että tästä tulee mulle eräänlainen rutiini, osa elämää.

On ollut palkitsevaa huomata, että mun vanhoihinkin juttuihin palataan aina uudelleen ja uudelleen <3.

Vallitseva tilannehan ei ole miksikään muuttunut, no ehkä sen verran, että kaikkiin paikkoihin yhä pääsee, eikä ihmiset jää kotiin välttämättä kipeänäkään. Henkilökohtaisesti en ihan ymmärrä miksei tiukempia rajoituksia oteta käyttöön, sillä kohonneesta tautitilastosta huomaa selkeästi, ettei valtaosa välitä, kuin pakotteilla.

Muttei tämän juhlajulkaisun ole tarkoitus muuntua koronahuoleksi :D.

Tuntuu kuin mun aivoihin olis blogin myötä raivaantunut lisää tilaa. Proggiksia on tupsahdellut omasta päästä tai toisten ehdotuksista yhä vain lisää. Tää on ihmisyydessä mun mielestä hianoo! Kun on joku kriisi menossa, niin sitä alkaa jotenkin kait luontaisesti säätämään itselleen ja toisille sellaisia olosuhteita, joissa olis mieli virkeenä ja keho skarppina.

On tää ollut aikamoinen matka, omasta sisimmästä -välillä tuskallisestikin, maailman laidoille realistisen unelmoivasti..

Pala rauhaa, Sus<3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: